
PochodzenieSer z mleka krowiegoKraj
HolandiaDojrzałość3 miesiąceCharakterystykaŁagodny, mleczny, lekko słodkawy ser. Podczas degustacji smak orzechów włoskich pojawia się subtelnie, by stopniowo przybierać na intensywności.Kombinacje SmakówSmak orzechów włoskich najintensywniej wybije podczas obróbki cieplnej. Dlatego ten typ goudy świetnie sprawdza się jako dodatkowy składnik fondue, lub na tostach ; Owoce: kiwi, morele, ananas, winogrona ; Wino: różowe, delikatne białe lub lekkie czerwone o owocowym aromacie ; Sosy: miód akacjowy, słodkie sosy na bazie mleka skondensowanego, konfitura malinowa, truskawkowa lub wiśniowa.SkładMleko krowie surowe, orzechy włoskie (4,1%),czyste kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka pochodzenia zwierzęcego, sól, naturalny azotan sodu, naturalny aromat (mleko i orzechy). Zawiera proteinę mleczną, laktozę. Nie zawiera GMO.WięcejWartość odżywcza 100 g produktu: wartość energetyczna 1575 кJ/376 kcal, 23% białka, 32% tłuszczu, 1,8% soli.