
PochodzenieSer z mleka koziegoKraj
HolandiaDojrzałość3 miesiąceCharakterystykaŁagodny, śmietanowy smak sera koziego wzmacnia lekko pikantna nuta ziół włoskich, bazylii, pietruszki, suszonych pomidorów, papryczek, cebuli...Kombinacje SmakówDoskonały do krakersów, sałatek i mięsa, do zapiekania z warzywami i do potraw wegetariańskich ; Owoce: oliwki, pomidory, winogrona ; Wino: białe, delikatne wina, lub owocowe czerwone z lekką konsystencją; Macabeo, Garnacha, Sauvignon Blanc ; Sosy: ocet kremowy z mango, konfitura paprykowa, z czerwonej cebuli, konfitura limonkowaSkładMleko kozie pasteryzowane, sól, czyste kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna pochodzenia niezwierzęcego, mieszanka ziół włoskich (0,8%): papryka, czosnek, bazylia, cebula, cząber, pieprz cayenne. Zawiera proteinę mleczną, laktozę. Bez GMO. Produkt wegetariański.WięcejWartość odżywcza 100 g produktu: wartość energetyczna 1609 кJ/300 kcal, 24,6% białka, 32,2% tłuszczu, 1,75% soli.