
Ser kozi dojrzały cechuje wyrazisty smak w lekko miodowym tonie i przyjemny, słodkawy aromat. Będzie świetnym towarzyszem dla tych, którzy łakną odrobiny odmiany od codzienności.
PochodzenieSer z mleka koziegoKraj
HolandiaDojrzałość4-6 miesięcyCharakterystykaAromatyzowany ser ma maślany smak, z nutą mokrej kory drzewa.Kombinacje SmakówMożna przygotować go w chrupiącej panierce z prażonymi orzechami laskowymi, świeżym tymiankiem i rozmarynem. Doskonały także do powideł o gęstej konsystencji i intensywnym, dojrzałym smaku; Owoce: melon, słodkie białe winogrona; Wino: białe wino Sauvignon Blanc; Sosy: konfitura morela-rum, pomarańcza-lawendaSkładMleko kozie pasteryzowane, sól, czyste kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna pochodzenia niezwierzęcego. Zawiera proteinę mleczną, laktozę. Bez GMO. Produkt wegetariański.WięcejWartość odżywcza 100 g produktu: wartość energetyczna 1616 кJ/390 kcal, 25,1% białka, 32,1% tłuszczu, 1,7% soli.