
Absolutnie wyjątkowy ser miękki Epoisses Perriere z dodatkiem doskonałego Marc de Bourgogne — aromatycznego brandy, tłoczonego z owoców najwyższej jakości. Ten królewski smak na zawsze zapisuje się w pamięci i jest dowodem na to, że wystarczy tak niewiele, aby poczuć się jak w drogiej, francuskiej restauracji.
PochodzenieSer z mleka krowiegoKraj
FrancjaDojrzałośćOd ok. 1 miesiąca wzwyżCharakterystykaRozpływająca się w ustach, kremowa konsystencja o ujmującym smaku orzechów i miodu, z mocnymi, wytrawnymi nutami sfermentowanych winogron i owoców leśnych. Kombinacje SmakówJego szlachetną naturę najlepiej odda towarzystwo agrestu i poziomek, oraz białego Sauvignon, lub taninowego, mineralnego, czerwonego Pinot Noir. SkładMleko krowie pasteryzowane sól, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii kwasu mlekowego; Skórka nasączona Marc d Bourgogne. 50+ % tłuszczu w suchej masie. Zawiera proteinę mleczną, laktozę. Nie zawiera GMO. WięcejWartość odżywcza 100 g produktu: wartość energetyczna 1204 kJ/ 291 kcal, białko 18g, tłuszcze 24g, w tym tłuszcze nasycone 17g, sól 1,8g.