
PochodzenieSer z mleka krowiegoKraj
HolandiaDojrzałość3 miesiąceCharakterystykaW mlecznym smaku dominują nuty czosnku i ziół. Dopiero po chwili rozbudza się lekko kwaśny, pikantny ton papryczek.Kombinacje Smaków
Doskonały na zimno, do koreczków, kanapek. Pokrojonego w kostkę można również użyć do kremu z białych warzyw. Owoce: śliwki, figi, ogórek zielony ; Wino: lekkie, białe wina; sauvignon lub zonta, wina włoskie i nowozelandzkie; Sosy: miodowo-musztardowy z koperkiem, dip czosnkowy, sos balsamico figi i daktyle, ocet kremowy z figami i daktylami.
SkładMleko krowie pasteryzowane, czyste kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna, papryczki jalapeno (1,8%). Zawiera proteinę mleczną, laktozę. Nie zawiera GMO. Produkt wegetariański.WięcejWartość odżywcza 100 g produktu: wartość energetyczna 1575 кJ/375 kcal, 23% białka, 32% tłuszczu, 1,8% soli.