
PochodzenieSer z mleka koziegoKraj
HolandiaDojrzałość3 miesiąceCharakterystykaŚmietanowy ser o wilgotnej, miękkiej konsystencji, oraz wyraźnie wyczuwalną nutą suszonych pomidorów i oliwek, zarówno w smaku, jak i w aromacie.Kombinacje SmakówDo kanapek na ciepło i zimno, do dresingów i zapiekanek. Dobrze zgrywa się z oliwą, także z dodatkiem chilli lub rozmarynu ; Wino: Macabeo, Sauvignon Blan; lekkie, białe wina, także musujące ; Sosy: sos z czerwonej cebuli, dip czosnkowo - ogórkowy, pikantny sos pomidorowySkładMleko kozie pasteryzowane, sól, czyste kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna pochodzenia niezwierzęcego, mieszanka w oliwie (1%): rozdrobnione pomidory, cząsteczki oliwek i czosnku; Zawiera proteinę mleczną, laktozę. Bez GMO. Produkt wegetariański.WięcejWartość odżywcza 100 g produktu: wartość energetyczna 1625 кJ/392 kcal, 24,6% białka, 32,2% tłuszczu, 1,73% soli.