
PochodzenieSer z mleka krowiegoKraj
HolandiaDojrzałość40 tygodniCharakterystykaTwardy i kruchy, o mlecznym, orzechowo-słodkim smaku i mocno zmineralizowanej konsystencji.Kombinacje SmakówMoże być użyty jako alternatywa do parmezanu, starty do makaronów lub sałatek, lub w formie cienkich plastrów do pieczonej ryby. Owoce: jabłka, śliwki, winogrona, wiśnie ; Wino: białe, nasycone wina, lub czerwone, z owocowym posmakiem ; Sosy: miodowo-musztardowy z koperkiem, sos balsamiczny z granatemSkładMleko krowie pasteryzowane, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie kwasu mlekowego, naturalny azotan sodu. Zawiera proteinę mleczną, laktozę. Nie zawiera GMO.WięcejWartość odżywcza 100 g produktu: wartość energetyczna 1695kJ/ 408 kcal, 28,9% białka, 31,2% tłuszczu, 2,04% soli.